balandžio 06, 2010

Enciklopedija apie sutrikimą, kuris vadinasi "Supermama.lt"

"Pipedija", garsiausia Lietuvos durnysčių enciklopedija, kartais ne vien nesąmones rašo, o paduoda medžiagos apmastymams. Pasirodė straipsnis apie garsiojo superforumo www.supermama.lt nuolatines gyventojas.

Straipsnis, kaip ir didelė Pipedijos dalis, ne silpnų nervų skaitytojams: štai tik viena citata (arba, kaip pasakytų supermamos, citačiukas): "Dalyvių vardai demonstruoja ne tik infantilų spelingą, bet ir užslėptas ambicijas ir kompleksus: valdinga66, mylima-mylima, angeliuxxx, katycia5000, valdovė80, spygliukas, ežiukė, drakoniuxx. Tikslesni vardai būtų KompleksųMaišas55, AmžinasPMS, zyzlė45, zanuda9 ir viršsvoriuxx."


Nuorodų sekimo statistika rodo, kad straipsnis žada būti mega-populiarus (anais metais, pačios Pipedijos teigimu, enciklopedijos reitingų viršuje buvo Kedys), o nebrendylos žiniasklaidos atstovai, tokie kaip mes, su susidomėjimu seksim, kokia bus reakcija, kai tą straipsniuką atras pačios Supermamos.



8 komentarai:

Gabija rašė...

Puiku. Nuostabu. Lotuliukas. Mirksiukas. Pagaliau kažkas įvardino visą šitą siaubą. Jos, beje, dar turi vieną terminą: MB - mano brangusis.

Milda rašė...

Hm.. Galima pasišaipyti, o galima matyti labai didelį potencialą, kuris, mano nuomone, šiuo metu nėra išnaudojamas. Pvz JK SM atitikmuo Mumsnet laikomas kone politine jėga, kur politikai varžosi dėl geresnio laiko webchatams ir panašiai.

Tam tikra prasme SM yra lietuvos moterų guilty please, didžioji dauguma jei ne prisiregistravusios tai bent reguliariai ateina paskaityti.

O va Pipedijos esmės aš nesuprantu. Juokinga?

Milda rašė...

oi ten turėjo būti guilty pleasure - viena rašau, kita minty :))

Andrius Užkalnis. rašė...

Kiekvienas didelis susibūrimas yra politinė jėga.

Kaip ir pasakėte: "galima šaipytis". Manau, kad galima.

Pipedija, manau, visa yra žymiai juokingesnė vyrams, negu moterims. O šis straipsnis ypatingai.

Anonimiškas rašė...

Kažin, Gabija, ar nebūsi viena iš "jų" arba dėl kažkokių priežasčių jau palikusi "jas", kad taip puikiai viską žinai. :D

Anonimiškas rašė...

Na humoras aisku gerai. Bet jei vertinti siek tiek kitu poziuriu-tai juk irgi socialinis tinklas kaip ir FB tik jau turintis N metu istorija ir siek tiek kita forma. Taigi lauksime tiek gerb Uzkalnio tiek Pipedijos tema-Kaip vyrai ir ne tik Fb informuoja ne tik apie tai kada atsikele per atostogas bet ir kada pirstelejo. Manau ne uzkalnu toks straipsiniux

shalaputris rašė...

As kiekviena diena dekoju sau nu is kur pas mane atsirado proto neuzsiregistruoti FEiSBUKE!!! ACIU SAU!

Anonimiškas rašė...

aha- kai slabakas, tai tenka sau dėkoti, kad neišgėrei puslitrio. O gal lengviau yra išgerti ne bonką ant galvos, o tik šiek tiek? Tai ir FB galima naudoti tik šiek tiek. Ir nereikės žėgnotis, kad šis maras laimingai aplenkė asmeninių titaniškų pastangų dėka.