liepos 13, 2009

Mytbolai ir naujienos


Nusipirkau naują saitą: "uzkalnis.com". Kam reikia? Todėl, kad į blog'ą neįmanoma sudėti taip, kaip norisi, o jau anksčiau turimo "andrius.com" neturiu laiko išmokti pats kurti.

Todėl iš Moonfruit įsigijau tinklalapį, kur viską palyginti lengvai ir online galima kurti, pačiam kaitaliojant spalvas ir šriftus ir nekišant piršto prie HTML kodų arba fantastiškų, bet per sudėtingų šiam reikalui programų kaip Dreamweaver.

Tinklalapis pamažu kraunasi ir lipdosi; vakar prisėdęs padariau naują proveržį kūryboje - kulinarinė publicistika, Sicilijos kukuliai (mytbolai), iš itališkų dešrų su pankolių sėklomis, paprastame bet ilgai verdamame tomatų padaže.
.
Atėjus laikui, parašė ir mane įvertino enciklopedija: Pipedija, nepagarbus lietuviškas leidinys, man ideologiškai artimas (nes skeptiškai žvelgia į VLKK veiklą, tarnaujančią patiems sau, kuriančią pačią save ir vertinančią kalbą ne kaip bendravimo priemonę, o kaip tikslą, dėl kurio verta visiems gadinti gyvenimą; taipgi Pipedija propaguoja humorą, kuris priimtinas tiems, kas nelaiko juokingu Erlicko ir "Dvyračio žynių" ir panašių agitbrigadų ir KVNų išrūgų).
.
Dėl jų keisto kodavimo, tiesiogiai linkinti į straipsnį apie mane galima, bet ne visiems veikia. Kai neveikia, reikia nueiti į jų pagrindinį puslapį ir suvesti "Užkalnis", jei norite pasiskaityti, ką jie turi pasakyti apie mane.
.
Tai tuo tarpu tiek, laukiu atostogų rugpjūty.

2 komentarai:

Pipedija rašė...

Čia mes norim pasakyti, kad ta nuoroda tiesioginė puikiausiai veikia, jei tik naršyklė ne senesnė, kaip 5 metų senumo, viskas gerai pasirašo ir nusisiunčia, nes utf kodavimai visokie jau senų seniausiai palaikomi, tai čia nieko keisto žinokit!

Anonimiškas rašė...

Aprašytieji Mytbolai tampa Naujausių laikų kulinarinio paveldo flagmanu! Lietuviškąm liežiuviui neregėtas skonis įkvėpė ne viena autorių diegti ir puoselėti naujas tradicijas, populiarinti unikaliąją receptūrą. Lietuvos geofizikai jau kuria mobiliąją (nešiojamą, kelioninę) mytbolų gamybos įrangą, o švietimo specialistai svarsto, kaip temą įtreukti į bendrojo lavinimo mokyklinę programą. Mytbolai - iš tiesų vadintini tūkstantmečio atradimu!